Hva Kjemper Malala For

Forestill deg at du er taliban tilhenger. Vurder også hvordan budskapet virker på tv seerne og norsk ungdom.

Mitt Mote Med Malala

Jeg tror ikke at det vil skade nogen men mere komme mennesker til gode.

Hva kjemper malala for. Hun er blitt kjent for sin kamp for jenters rett skolegang særlig i swatdalen. Den går til de glemte barna som ønsker seg utdanning. Hun ble tildelt prisen sammen med den indiske aktivisten kailash satyarthi.

Malala yousafzai ble født i 1997 i pakistan. Hva slags inntrykk gir malala. Oktober 2012 kørte den 15 årige malala yousafzai hjem fra skole i skolebussen i det vestlige pakistan.

Malala yousafzai is a pakistani activist for female education and the youngest ever nobel prize laureate. Derfor skal jeg stadig tale om det her jeg må fortsætte med at kæmpe for det her. List opp argumentene malala fremsetter for at jentebarn må få skolegang i den ene kolonnen.

Malala og hennar fem venninner kjemper alle for jenters rett til utdanning. Hun går i dag på skolen i england og kjemper for alle barns rett til utdanning. Hva er situasjonen og hvem snakker hun til.

I dag møtte dei pressen på grand hotell dagen før den mest kjente av dei mottek nobels fredspris. Formuler hovedsynet i talen med fem seks setninger. Malala kommer fra byen mingora som ligger i swatdalen i pakistan.

Malala yousafzai ble tildelt nobels fredspris i 2014 som yngste prisvinner noensinne. Bagdøren på bussen stod åben så malal. Lag en liste med argumenter for og mot i to kolonner der du skriver malala over den ene og taliban over den andre.

Malala er vokset op i swat dalen i det nordlige pakistan et naturskønt område som malala tydelig elsker højt og priser i poetiske toner og som kunne have været et blomstrende sted i dag hvis historien var gået anderledes. She is known for human rights advocacy especially education of women in her native swat valley in khyber pakhtunkhwa northwest pakistan where the local taliban had at times banned girls from attending school. Søk opp original talen til malala.

Denne prisen går ikke bare til meg. Ordet malala betyr sorgtynget trist men for å tilføre det litt lykke brukte bestefaren min alltid å kalle meg malala verdens lykkeligste jente og i dag er jeg veldig lykkelig over at vi står her sammen for en viktig sak. Malala yousafzai er en pakistansk politisk aktivist som vokste opp i swat distriktet nordvest i pakistan.

Hvis vi fjerner ordet malala så vil taleban ikke stoppe med at kidnappe folk. Hva slags budskap har malala til forsamlingen hun taler for. Malala yousafzai kampen for utdanning.

Hva vil du si om talerens etos. Yousafzai er internasjonalt kjent for sitt arbeid for jenters rett til utdannelse.

Malala Yousafzai Store Norske Leksikon

14 Arig Fredsaktivist Skutt Pa Skoleveien

Derfor Matte Malala Flykte Tre Ar For Hun Ble Skutt

Skolebarn Ba For Malala Verden Klar Tale

Malala Og Alles Rett Til Utdanning

Malala Yousafzai Wikipedia

Da Malalas Far Ble Sint

Malala Takk Pappa For At Du Aldri Klippet Av Meg Vingene Vg

Malala Taler For Forste Gang I Fn Nrk Urix Utenriksnyheter Og Dokumentarer

Fredsprivinneren Pa Plass I Norge Malala Jeg Er Veldig Glad For A Vaere Her Vg

Fagtekst I Krle Skrivesenteret

Goay Malala Yousafzai

Faren Til Malala Snakker Ut Amnesty International Norge

Malala 14 Ble Skutt I Hodet Av Taliban Malala 17 Far Nobels Fredpris Vgtv

De Mener At Malala Har Brakt Skam Pa Pakistan Nrk Nobels Fredspris

Fredsprisfavoritt Malala Med Bok Om Sin Kamp Vg

Delt Fredspris Verden

Malala Far Arets Nobels Fredspris

Jeg Er Malala Av Malala Yousafzai Innbundet Biografier Cappelen Damm Forlag


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url