4h Varmt Hjerte

4h rørsla starta først i usa i 1902 i byrjinga organisert av styresmaktene som jordbruksklubbar som skulle gi ungdommen interesse for landbruk. Lisa lauxman national 4 h foundation.

Boler 4h Home Facebook

Prometo usar mi mente para pensar con más claridad mi corazón para ser más leal mis manos para ser más servicial mi salud para cuidarme más por mi club mi comunidad mi país y mi mundo.

4h varmt hjerte. Klart hode varmt hjerte flinke hender god helse 4h troms 4h og landbruket historikk. Vi oppfordrer alle til å bruke headset med mikrofon. Følg med på facebook og her på hjemmesiden www 4h dk hvor vi vil melde ud når der er nyt.

I 4h lærer vi ved å gjøre. Velkommen til 4h telemark. I 2019 har me 21 medlemmer i alderen 9 18 år gutter og jenter.

Nedlukningen er indtil videre gældende til d. Et kvikt hoved i 4h lærer vi hele livet og gennem alle sanser ved at gøre læring til leg og leg til læring. Vårt formål er å utvikle en aktiv og samfunnsengasjert ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker.

En aktivitet afhænger af og bestemmes af de børn unge og voksne der deltager i aktiviteten. Teestrup 4h lukker midlertidigt. Vårsol 4h er en klubb stifta i 1964.

4h skal utvikle en aktiv og samfunnsengasjert ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker. Klart hode varmt hjerte flinke hender og god helse skrevet av ivar februar 9 2020 finsland. Vi lover å arbeide mot det mål å bli en ungdom med klart hode varmt hjerte flinke hender og god helse.

Find en klub tæt på dig på 4h dk find klub det står 4h for. 75 deltakere fra 12 ulike 4h klubber i agder deltar. Et varmt hjerte 4h s aktiviteter er lokalt og nært forankrede.

Fredag kveld ankom de første 4h erne finsland skole der de denne helgen deltar på leiropphold med daf kurs styrevervskurs. Vi møtes 1 2 ganger i måneden hovedbasen er på ungdomshuset skogly i eresfjord. I 4h lærer vi hele livet og gennem alle sanser ved at gøre læring til leg og leg til læring.

Til alle teestrup 4h medlemmer grundet de nye tiltag fra regeringen ser vi os desværre mødsaget til at lukke 4h gården. Klart hode varmt hjerte flinke hender og god helse. 4h telemark har rundt 20 aktive klubber fordelt over hele fylke.

En flittig hånd i 4h tror vi på at børn og unge lærer bedre ved at arbejde konkret og praktisk. 4h har jobba med rekruttering til norsk landbruk og opplæring innan. årsmøtet blir mandag 9.

Alle vil motta lenke til møterommet per e post. 4hs aktiviteter er lokalt og nært forankrede. Vi har medlemmer fra bygdene eresfjord og eikesdal.

årsmøtet blir digitalt av smittevernhensyn.

Fra Holt 4h Laeringstun Til Holt Okopark 01 02 17 Ute Vogel

Liljen 4h Gjerdrum Home Facebook

Arsmelding 2013 By 4h Ostfold Issuu

Varsol 4h Portal Nesset Hele Nesset Samlet Pa Ett Sted

Om Os En Aktiv Og Livlig Ungdomsorganisation 4h Dk

Klart Hode Varmt Hjerte Flinke Hender Og God Helse Fritidsnytt

De 4 H Er Hand Hoved Hjerte Og Helbred Gor En Forskel I Naturen Ren Natur

Https Www Fylkesmannen No Contentassets A12f7a0753db4bfb928cb807117fc058 Anne Kari Eliassen 4h Og Rekrutteringsarena Pdf

Vigre 4h Home Facebook

Spretten 4h Vi Lover A Arbeide Mot Det Mal A Bli En Ungdom Med Klart Hode Varmt Hjerte Flinke Hender Og God Helse

Bjerke 4h Home Facebook

Selburosa 4h Photos Facebook

4h Garden Teestrup4h Dk

Rose 4h Home Facebook

Sdr Omme Filskov 4h Filskov

Oplev Bornedyrskue 4h

Solvpilen 4h Publications Facebook

Aktvitet Nr 1 2011 By 4h Norge Issuu

4hs Profilhandbok By 4h Norge Issuu


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url