Hva Kjemper Krf For

Hva med funksjonshemmedes rettigheter etter fødselen krf. Noen av våre hovedsaker.

Slik Fikk Gamle Krf Seire Nye Kutt Med Partiet Pa Innsiden I Regjering Vart Land

Hva betyr det i praksis.

Hva kjemper krf for. Krf vil bidra til et raust samfunn med plass for alle. Kristelig folkeparti krf er norges kristendemokratiske sentrumsparti. Kjemper for skatteklasse 2 syversen var skuffet over at de blåblå fremholder de rødgrønnes kutt i skatteklasse 2 og i kutt av støtte til pleietrengdende under 67.

Derfor kjemper vi for et samfunn som stiller opp for de som trenger det mest. Utviklingslandene må få en sterkere posisjon i internasjonale fora. Krf sier at de kjemper imot sorteringssamfunnet.

Partiet sentrum har liten sjanse partidannelse. Finner flere kvinner ut av at de bærer på et foster med en. Slik vil sentrum skape det nye partiet bryr seg ikke om andre senkes under sperregrensen valgforsker med brutal analyse.

Provosert av krf. Det er overraskende at høyre og frp gjentar skatteskjerpelsene for ektepar. Kamp mot ulikhet utenforskap og barnefattigdom.

Partiet ønsker et samfunn der det er plass til alle helt uavhengig av egenskaper. Krf kjempet for livet. Barn og familie eldreomsorg internasjonal rettferdighet miljø klima et samfunn med plass til alle.

Les hele saken med abonnement. Kristelig folkeparti krf krf ble stiftet 4. Kristelig folkeparti krf er norges kristendemokratiske sentrumsparti.

I tillegg står krf for en. Har politikerne glemt hva de kjemper for. Krf sier de kjemper for et varmere samfunn men på gardermoen fredag var stemningen het.

Dette verdigrunnlaget kommer til uttrykk i bibelen. Det handlet ikke lenger bare om å velte en regjering eller ikke. Derfor sier vi nei til tidlig ultralyd og tester som bare har som formål å sortere bort.

Barn og familie eldreomsorg internasjonal rettferdighet miljø klima et samfunn med plass til alle. Krf kjemper for en helhetlig utviklingspolitikk der bistand handel og investeringer alle er helt avgjørende faktorer for å gi utviklingslandene reelle muligheter til å skape utvikling. Krf bygger sin politikk på et kristent verdigrunnlag og en kristendemokratisk ideologi.

Derfor mener de at tidlig testing av fosteret ikke skal tilbys til alle gravide kvinner. Hva er egentlig vitsen med et parti som alltid har strittet imot når verden går videre. Krf har alltid kjempet for at norge skal bistå de mest sårbare i verden og det ligger i krfs sjel at vi alltid kommer til å stå opp for dem som trenger det mest.

Noen av våre hovedsaker. Partiets verdigrunnlag har sin forankring i det kristne menneskesynet nestekjærligheten og forvalteransvaret og de ti bud.

Valg 2019 Hva Star Partiet Krf For

Hva Med Funksjonshemmedes Rettigheter Etter Fodselen Krf

Krf Hansen Kjemper For Sin Politiske Fremtid

Krf Trengs Mer Enn Noen Gang Kristelig Folkeparti

Krf Har Vedtatt En Politikk Som Er Sa Dyr At Selv Partiet Mener Det Kan Vaere For Mye

Tviler Pa Gud Men Kjemper For Krf

Knut Arild Hareide Taler Det Som Virkelig Betyr Noe Kristelig Folkeparti

Sitatene Som Viser Hvor Ulikt Hareide Og Ropstad Snakker Om Krf

Hareide Tid For Samling Om Verdipartiet Krf Kristelig Folkeparti

Bioteknologi Kjemper For Flertall Til Siste Slutt

Kjemper For Krf Mandat I Buskerud

Bergensavisen Hva Med Funksjonshemmedes Rettigheter Etter Fodselen Krf

Ropstad Og Bollestad Krf Bor Soke Regjerings Samarbeid Med Hoyre Fremskrittspartiet Og Venstre Kristelig Folkeparti

Ropstad Varsler Et Tydeligere Krf

Farvel Krf Budstikka

Fredag Bestemmer Krf Seg Men Hva Skjer Etterpa

Krfs Vedtak Om Samarbeidssporsmalet Etter Valget 2017 Kristelig Folkeparti

Han Vil Redde Sentrum I Norsk Politikk Ved A Holde Krf Utenfor Regjeringen

Hareide Gar Hvis Krf Gar Til Hoyre Debatt


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url