Kjempe Hundekjeks

Nå har den fått en ny plass. Nogler er som skuldertaske og andre er mere beregnet som en bæretaske til hund som ikk.

Pin Pa Baking

A read is counted each time someone views a publication summary such as the title abstract and list of authors clicks on a figure or views or downloads the full text.

Kjempe hundekjeks. Jeg har jo en nydelig golden gutt så han var prøvekanin og kunne visstnok anbefale til andre hunder på det sterkeste. Hjemmelagde hundekjeks idag er det en oppskrift for hundevenner. De fåes i mange design og former.

Spredningsevnen gjør at den ofte hemmer eller utkonkurrerer annen plantevekst. Hundetøj hundedækken hundefrakke og hundesko. Bæretaske til små hunde.

Litt hanglete form har den men det er ikke så rart den har jo vært et gatebarn. Selv om vi er midt i den travleste tida med å lage ting til jul hender det jo vi må lage noe annet også. Denne oppskriften fikk jeg av ei god venninne.

Er jo ikke bare vi mennesker som skal spise godt. Jeg trodde frøene var råtnet fordi pottene ble stående i vann da det regnet så mye men nå har det endelig spirt. Først litt varme så inn i kjøleskapet et par uker deretter noen uker under lysrør for så å havne ute på terassen i 2.

Den brer seg ofte langs veikanter bekkekanter og enger og er ganske vanlig på østlandet og nordover mot trøndelag. Hundekjeks hundekjeks anthriscus sylvestris er ei fleirårig plante i skjermplantefamilien. Kjempebjørnekjeks heracleum mantegazzianum er en to årig urt i skjermplantefamilien.

Arten er utbreidd over europa asia og det nordlege afrika. Så steker du dem til de er tørre på ca 250 iike helt knusktørre da går det ikke ann å skjære i de dette er topp og bunn til kaken. Først knuser du en del hundekjeks sammen med litt vann og lager to flate pannekaker.

Jeg trengte plutselig et enke. Hundetøj kan være vigtigt når det bliver koldt og vejret bliver trist og gråt kan det være svært at få hunden med på den daglige gåtur. Jeg skal nok ordne med et frisørbesøk.

Den kan bli inntil fire meter høy og er svært hardfør. Frøpotten med svart hundekjeks har hatt et aktivt liv.


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url