Oso Varmtvannsbereder Feil

Jeg fikset dette svart så har ingen garanti eller lignende på jobben så i dag skulle jeg ta meg et bad da merket jeg varmtvannet tok slutt. Da norges største berederprodusent oso hotwater i fjor avdekket feil på en elektrisk komponent fra en underleverandør var hus bolig de første til å skrive om saken som ble bredt dekket i mediene.

Du Kan Eie En Brannfarlig Varmtvannsbereder Adressa No

Dette vannet blandes med kaldtvann før det sendes ut i boligen som varmtvann og holder da typisk rundt 55 grader.

Oso varmtvannsbereder feil. Talsperson for skikkelig rørlegger og daglig leder og rørleggermester ved sandvika rørleggerbedrift christopher skogstad messiha. Onsdag varslet dagbladet no om at det fins mange tusen brannfarlige varmtvannsberedere fra oso hotwater rundt om i norske hjem. Oso hotwater as advarer om risiko for overoppheting i en elektrisk tilkobling på oso varmtvannsberedere som er produsert mellom 2009 og 2011.

Eg mener jo at en bereder fra en såpass kjent produsent burde vare lengre enn 4 år. Oso hotwater har ikke ansvar for måten personvernet praktiseres på slike nettsider. Patenter og varemerker ingen lisens eller rettigheter til noen av disse varemerker patenter eierinformasjon teknologier produkter prosesser eller andre eierrettigheter for oso hotwater group as overdras eller innvilges til brukeren av denne nettsiden.

Brannfarlig feil på varmtvannsbereder fra oso. Norges største berederprodusent oso hotwater har avdekket feil på en elektrisk komponent fra en underleverandør og advarer mot overoppheting og brann. Varmtvannstanker produsert mellom 2009 og 2011 kan føre til overoppheting og brann.

Ser på oso sine sider at det er 2års garanti på deler men det står ingenting om reklamasjonsrett. Dette betyr at din oso varmtvannsbereder kan være brannfarlig. Vi har registrert at 0 5 promille av.

Det skal være varmegang i tilkoblingspunktet på tankene som har. Faren for brann er ikke overhengende men bedriften ønsker likevel å gå ut med en advarsel. Heisann jeg fikk montert en ny oso super s 200 for ca 1 år siden da den gamle varmtvannstanken tok kvelden.

Etter at oso hotwater as oppdaget feil i sine beredere har det vært spesielt mange tilfeller. En varmtvannsbereder varmer opp vann til en ganske høy temperatur typisk 75 grader for å sikre at det ikke utvikler seg skadelige eller farlige bakterier som for eksempel legionella. Varmtvannsberedere er involvert i stadig flere branner og branntilløp.

Dette gjelder flere tusen varmtvannsberedere. Berederen er en oso super200 som er produsert i 2006 vet ikkje hvor den er kjøpt eller hvem som har montert den. Det er en risiko for overoppheting i den elektriske tilkoblingen på tusenvis av oso sine varmtvannsberedere produsert i perioden 2009 til 2011.

Hvordan går eg fram.

Sjekk Varmtvannstanken Huseierne

Krever Millioner Etter En Rekke Branner I Norske Varmtvannsberedere Moter Italiensk Elektrofirma I Retten Tu No

Oso Varmtvannsbereder Hus Og Hage Kvinneguiden Forum

Https Www Variantvvs No Index Php Component Phocadownload Category 104 Monteringsanvisninger Download 430 Ma Oso Sc

Fortsatt Brannfarlige Varmtvannsberedere I Norske Hjem Adressa No

Obs Brannfelle Oso Varmtvannsbereder Byggebolig

Sjekk Varmtvannsberederen Elsikkerhetsportalen

Ahlsell 300l Oso Bereder 3kw Coil 0 8m2 Varmtvannsbereder Super Coil Sc Oso

Best Pris Pa Oso Varmtvannsbereder Se Priser For Kjop I Prisguiden

Disse Oso Varmtvannsberederne Kan Vaere Brannfarlige Viivilla No

Brannfarlig Feil Pa Oso Varmtvannsbereder Bademiljo

Ostlands Posten Advarer Eiere Av Varmtvannsberedere Over Hele Landet

Bytte 200 Liter Varmtvannsbereder Expansion Se Byttevarmtvannsbereder No

Oso Basix 180l Varmtvannsbereder Comfort

Lekkasje Fra Varmtvannsbereder Mulig A Reparere Byggebolig

Bytte Element Kolbe Pa Oso 16 Rb 120 Eller Ny Bereder Byggebolig

Oso Bereder 3 Trinns Effektbryter Byggebolig

Ta En Sjekk Av Din Varmtvannsbereder I Dag Annen Elektronikk Hjemmeautomasjon

Brannfarlige Varmtvannstanker Ma Sjekkes Byggmesteren


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url
Related Post :
oso varmtvannsbereder feil